1. Tag indmaden ud og rengør anden. Krydr anden ind- og udvendig med salt og peber.
2. Fyld anden med det valgte fyld. Her er der brugt æbler skåret i både og svesker. Luk med en kødnål.
3. Læg anden i en bradepande og pensl med smeltet smør. Læg anden med brystet ned.
Anden er nu klar til tilberedning i ovnen.
Værd at vide om ænder...
Om anderacer
Hvad er egentligt forskellen på en peking-and og en Berberie and? Og hvilken and skal du servere juleaften?
Læs mere her
Klargøring af anden
Lær hvordan du nemt og hurtigt klargører anden til tilberedning.
Kontaktoplysninger
Dagrofa ApS
Knud Højgaards Vej 19, 7100 Vejle
Tlf.: 7010 0203
E-mail: info@geiafood.dk
CVR-nr.: 3871429
Udvalgte opskrifter
And med figner og madeirasauce
Klassisk andesteg
Andebryst med fennikelfondant
Andebryststeg med bagte pærer og gløgg-kål
Andebryst med Quinoasalat
Langtidsstegt and med ingefær, salvie og blommer
Andeconfit
Braiseret andelår med rosa peber